Hunted: Demon's Forge'un Çıkış Videosu Yayınlandı

Hunted: Demon's Forge'da ekip çalışmasıyla düşmanlara normalden çok daha fazla hasar verebilirsiniz.
26.05.2011 19:56 Levent Polater


   Bethesda, inXile Entertainment tarafından yapılan Hunted: Demon's Forge'un 3 Haziran olan çıkış tarihine az bir süre kala oyunun çıkış videosunu yayınladı.
 
     "So Happy Together" parçası eşliğinde hazırlanan çıkış videosunun genel olarak oyunun oynanış dinamiklerini ve co-op özelliğini gösterdiğini anlıyoruz. PC, PS3 ve Xbox 360 için hazırlanan Hunted: Demon's Forge, fantastik bir dünyada 3. kişi bakış açısıyla zindanları karış karış gezeceğiniz bir oyun. İki birbirinden farklı özelliklere sahip E'lara ve Caddoc adlı karakterleri yönetirken yakın dövüş teknikleri ve büyüleri kullanıyoruz.
 
    Özellikle co-op oynanış için hazırlanan oyun, 2 aynı türü seven arkadaş için ilaç gibi gelecektir. Çıkış videosu ise aşağıda, tadını çıkarın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hunted: The Demon's Forge Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 3 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler