Hunted: The Demon's Forge Steam'de Satışta

Çok sıradan bir modelleme.
31.05.2011 13:16 Feyyaz Ustaer


    inXile Entertainment tarafından geliştirilen RPG oyunu Hunted: The Demon's Forge'un, Steam üzerinden ön satışına başlandı.

    Yaklaşık 2,5 gün sonra piyasaya sürülecek olan oyun, bildiğiniz üzere Unreal Engine 3 kullanılarak hazırlandı. Karanlık ve biraz da gothic bir fantastik dünyada geçmekte olan oyunda, karakterimizi 3. kişi bakış açısıyla yöneteceğiz.
 
   Ön satış fiyatı 49,99 dolar olarak belirlenmiş durumda olan oyunu, ön sipariş ile satın aldığınız takdirde The Assassin Pack ismindeki bir paketin de sahibi oluyorsunuz. Bu paket ile birlikte oyunda kilitli olarak gelen bir kaç özellik açılıyor.
 
    Hunted: The Demon's Forge'un ön siparişini vermek istiyorsanız, buradan ulaşacağınız Steam sayfasından gerekli işlemleri yapabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hunted: The Demon's Forge Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 3 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler