Hydrophobia Prophecy PC ve PS3 için Duyuruldu

Bir yandan boğulma korkusu, diğer yandan ise alevler
26.04.2011 19:03 Alkan Adakaner


      Geçen yıl Xbox 360 için piyasaya çıkan Hydrophobia şimdi de Hydrophobia: Prophecy adyla PC ve Playstation 3 yolunda. Üstelik bu sürüm daha gelişmiş olacak.
 
      Geliştirici firma Dark Digital Energy tarafındna yapılan açıklamaya göre 9 Mayıs'da Steam ve Playstation Network üzerinden satılacak Hydrophobia: Prophecy; gelişmiş grafikler, yepyeni oynanış öğeleri, özel bölümler, üzerinde tekrar çalışmış arka plan hikayesi, yeni oyun sonu ile bu platformlarda ilgi çekmeye çalışacak.
 
     Hatırlarsanız oyunun Xbox 360 sürümü piyasaya çıktığı dönemde çok büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Bu eleştirileri dikkate alan geliştirici firma oyuna büyük bir güncelleme yapmış ve şikayet edilen noktaları düzeltmişti.
 
      Bu arada Steam üzerinden oyunun ön alımını yapanların %15'lik indirim fırsatından yararlanabileceğini de belirtelim. Yani yaklaşık 10.19 dolara oyunu satın alma imkanınız olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hydrophobia Platformlar: XBOX 360 PC PS3 Geliştirici: Dark Energy Digital Dağıtıcısı: Steam Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler