Hydrophobia Prophecy PSN Plus'ta 1 Hafta Ücretsiz

Hydrophobia Prophecy ilk sürümdeki eksikliklerin çoğu giderilmiş
30.10.2011 10:17 Alkan Adakaner

 
      PSN'e kayıtlı kullanıcılar eğer "Playstation Plus" adlı sisteme üye olmuşlarsa yıl boyunca çok sayıda oyunu indirimli satın alma ve ücretsiz oynama şansını yakalıyorlar. Bu sistemde ödediğiniz ücretin karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. Demolara ve betaya erken ulaşım gibi kolaylıkları da unutmamak gerek.
 
     Bu defa Playstation Plus kullanıcıları Dark Energy Digital tarafından geliştirilen Hydrophobia Prophecy'i ücretsiz oynama şansı yakalayacaklar. Önümüzdeki bir hafta boyunca bu oyunu PSN'den indirip ücretsiz olarak oynama şansınız var.
 
      Daha önceki bir haberimizde oyunun önümüzdeki 5 hafta boyunca PSN Plus kullanıcılarına indirimli olarak satılacak oyunun PS3 sürümü Move desteğine de sahip. İlk sürümdeki hataları tamamen giderdiği söyleyen geliştirici başarılı bir oyunla karşılaşacağımızın sözünü veriyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hydrophobia Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dark Energy Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler