IGN, Yarın Yeni Xbox 360 Ürününü Tanıtacak

Xbox 360 TV evlere renk getirebilir
02.06.2011 15:56 Alkan Adakaner


     Büyük duyuruları E3 fuarında beklerken daha şimdiden videolar ve duyurular yapılmaya başlandı. IGN de bu Cuma günü Xbox 360 için yeni bir ürünü tanıtacağını duyurdu.
 
    IGN editörlerinden Scott Lowe'ın Twitter hesabından yaptığı açıklamada bu ürünün ne olduğu açıklanmadı, ama söylentilere göre Project Orapa adlı TV benzer bir servisin tanıtımı yapılacak. Bu servis sayesinde bazı TV programlarına ilk olarak Xbox Live üyeleri ulaşacakmış.
 
    Tabi Microsoft'un şu an için resmi bir açıklaması bulunmuyor, ama böyle bir servis ülkemizde pek önem taşımasa da Batılı oyuncular için çok yararlı olacaktır.
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler