IGN, inFamous 2'yi Çok Beğendi

28.05.2011 10:10 Alkan Adakaner


     8 Haziran'da piyasaya çıkacak olan inFamous 2'nin ilk inceleme puanları da ortaya çıkmaya başladı. Oyunu inceleyen ilk sitelerden birisi olan IGN inFamous 2'ye 9.0 puan vererek beğendiğini açıkladı.
 
    inFamous 2'nin 20 saatten fazla sürdüğünü açıklayan siteye göre iki farklı sona sahip olan oyundaki herşeyi görmek için 40 saate yakın zaman harcamamız gerekiyor. Tabi bunların yanı sıra oyunda keşfedecek bir çok şey bulunuyor.
 
    Bu arada Metacritic'te şu an oyunun 2 incelemesi bulunuyor. Bunlardan birisi de multiplayet.it'e ait ve bu otorite de oyuna 88 puan vermiş.
 
      Türkçe seslendirme ve altyazı desteği ile Playstation 3'e özel olarak çıkacak olan inFamous 2 ülkemizde de yoğun ilgiyle karşılaşacak gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler