IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad Duyuruldu

Battle of Stalingrad geliştirilme aşamasında...
17.12.2012 12:48 Gökhan Yılmaz

 
     Başarılı uçak simülasyonu serilerinden biri olan IL-2 Sturmovik yapımcısı 1C Company, geçtiğimiz günlerde 777 Studios ile birleşerek 1C Games Studios'u kurdu. Stüdyonun ilk projesi de yeni bir IL-2 Sturmovik oyunu oldu.
 
     Yeni oyunun adı IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad olacak ve 2014 yılının ilk aylarında çıkması bekleniyor. Ayrıca oyun için şimdiden eklenti planları bulunmakta.
 
     Battle of Stalingrad'ın hangi platformlar için çıkacağı belli değil. Seri klasik olarak PC'lerde boy gösterse de Birds of Prey multiplatform olarak çıkmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Platformlar: PC Geliştirici: Marvelous Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler