IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Duyuruldu

IL-2 Sturmovik serisinde kokpit tasarımları oldukça ayrıntılı oluyor
20.01.2011 17:01 Gökhan Yılmaz

     Maddox Games tarafından geliştirilen yeni IL-Sturmovik oyunu duyuruldu. Dağıtımı Ubisoft tarafından üstlenilen IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover'ın 25 Mart 2011'de PC için piyasaya çıkacağı belirtiliyor.
 
     Cliffs of Dover, İkinci Dünya Savaşı'nın İngiltere'sinde geçiyor. Oynanabilir pek çok uçağı içerecek oyun aynı zamanda yapay zeka tarafından kontrol edilen 12 adet savaş uçağına sahip olacak. Tek kişilik senaryonun yanı sıra 128 kişilik devasa hava çarpışmalarına izin veren multiplayer moduna sahip olacağı konusunda söz veriliyor.
 
     Oyunun duyurusu ile birlikte Collector's Edition paketinin hangi içeriklere sahip olacağı da açıklandı. Bu paket sadece Ubisoft'un Online Store'unda satılacak ve Battle of Britain'in stratejik noktalarını gösteren bir haritaya, Spitfire I Aeroplane'in pilotunun notlarının kopyasına ve 150 sayfalık pilot bilgilerini içeren kitapçığa sahip olacak.
 
     IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover'ın duyurusu ile birlikte yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca duyuru için yayınlanan tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Platformlar: PC Geliştirici: Marvelous Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler