IO: Rahibeler Videosu Davalık Olmak İçin Yapılmadı

08.06.2012 11:32 Talha Aynacı


   Hatırlarsınız, geçtiğimiz günlerde Hitman Absolution için yayınlanan tanıtım videosunda  Ajan 47, rahibe kılığına girmiş çekici bayanların saldırısına uğruyor ve Ajan 47'de haliyle düşmanlarını alaşağı ediyordu.
 
   Yapımcı IO Interactive, IGN ile yaptığı söyleşide tanıtım videosunun herhangi bir amaçla yapılmadığını ve aslında oyunda yer alan bir bölümden esinlenilerek hayranlarına sunulduğunu belirtti ve özür diledi:
 
"İnsanları gücendirmiş olduğumuz için özür dileriz. Tanıtım videosunun amacı bu değildi. Tabii ki bu bizim için büyük bir konu ve hakkında gelen pek çok mesaj, makale ve tepkiler var. İşin bu boyuta gelmesine şaşırdık. Sadece sıradışı birşeyler göstermek istedik. Kimseyi provoke etmeyi amaçlamamıştık."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 17 Dk önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 1 Saat önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler