I Am Alive'in PC Sürümünü Korsan İptal Etmiş

23.11.2011 16:30 Samet Konuksal


     I Am Alive'ın çıkacağı platformlar ilk olarak PC, PS3 ve Xbox 360 olarak duyurulmuştu. Ancak daha sonra Ubisoft bu yönde bir değişikliğe giderek PC sürümünü iptal etmişti.
 
     Bu durumdan sonra haliyle bütün PC kullanıcıları Ubisoft'u suçladı. Uzun süredir sessizliğini koruyan Ubisoft cephesinden en sonunda bir cevap geldi. I Am Alive'ın yönetmeni Stanislas Mettra, iptal edilen PC sürümü hakkında konuştu.
 
     Mettra, "Sitelerde dolaştığımda neredeyse bütün PC oyuncuları Ubisoft hakkında suçlamalarda bulunuyor. Fakat bu insanların kendilerine şu soruyu sormasını istiyorum; Eğer yapsaydık satın alacak mıydınız?"
 
     "Malesef bu bir gerçek. PC'deki korsan oranı arttıkça artıyor. Yapımcıların PC'ye harcadıkları masraf, oyun çıktıktan sonra neredeyse ödenmiyor bile. PC'de oyunlara para veren insanların sayısı çok azaldı."
 
     "Yapım aşamasında abartılacak bir durum yok. 12 kişilik bir ekibin I Am Alive gibi bir oyunu PC'ye aktarması 3 ay sürer. Büyük bir maliyet de gerektirmez ancak gider, giderdir. Oyun çıktıktan sonra da bu oyunu sadece 50.000 insan satın alsa, kesinlikle değmeyecek bir işe imza atmış olursunuz." şeklinde konuştu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
I Am Alive Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 57 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler