I Can Football 2 GameX'de Gösterilecek

Yeni oyuna Manchester United eklendi.
02.10.2012 16:25 Gökhan Yılmaz

 
     Türkiye’nin en büyük yayımcı firması Joygame ile Türkiye’nin en büyük oyun geliştirici firması olan SOBEE bir araya gelerek, I Can Football 2 oyununu oyunseverlerle buluşturuyor.
Oyunun ilk serisinin yapımcılığını ve yayımcılığını yapan SOBEE Studios, kalitesiyle kendini ispatlamış ve oyunseverleri kendisine hayran bırakmış I Can Football’un Manchester United’ı içeren ikinci serisinde, Joygame ile güç birliği yapma kararı aldı.
 
     Dünyanın ilk 11’e 11 online futbol oyunu olan “I Can Football”, Türkiye ve dünyadan yüz binlerce futbolseveri buluşturan bir online stadyum. Bu stadyumda herkes bir dünya yıldızı olabilir. SOBEE tarafından 2009 yılında geliştirilen I Can Football, kısa zamanda gösterdiği olağanüstü performans ile 2010 yılında Londra’da düzenlenen WCA Dünya İletişim Ödülleri’nde En İyi İçerik Ödülü ve Teknoloji Ödülleri’nde Başarı Ödülü aldı.
 
     İnternet üzerinden oynanan ve oyunculara birbirlerine karşı, 11 kişilik takımlar oluşturarak maç yapma imkanını sağlayan I Can Football 2, tamamen yerli yetenek ve emekle hazırlanan, 3 boyutlu bir futbol oyunu olma özelliğiyle tüm ilgileri üzerine topluyor.
 
     SOBEE Studios ve Joygame bu örnek işbirliğiyle I Can Football 2’nin milyonlarca oyuncuya ulaşarak, dünya çapında bir ürün olmasını hedefliyorlar.
 
    Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
I Can Football 2 Platformlar: PC Geliştirici: Sobee Dağıtıcısı: Joygame Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler