Indivisible için New Game+ ve Couch Co-Op Güncellemesi Bugün Yayınlanacak

02.04.2020 10:20 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici Lab Zero Games, Indivisible'ın New Game+ ve couch co-op güncellemesinin bugün tüm platformlarda yayınlanacağını duyurdu.
 
New Game+ modu, oyunu bir kez bitiren oyuncuların ilk oynanışından elde ettiği tüm yetenekleri ve silahları tutarak oyuna yeniden başlamasına imkan sunacak. New Game+ modunda düşmanlar daha zorlu olacak, yetenekleriniz sayesinde gizli bölgelere ulaşabileceksiniz ve ana karakter Ajna yeni bir görünüme sahip olacak. Ayrıca New Game+ modunun sonundaki jenerik ekranında besteci Hiroki Kikuta'nun yeni müziğini dinleyebileceksiniz. Bu müzik 21 Nisan'da çıkacak Indivisible soundtrack'ine ait.
 
Couch Co-Op ise aynı sistem üzerine kontrolcüleri bağlayarak üç arkadaşınızı oyuna davet etmenizi sağlayacak. Birinci oyuncu dışındaki karakterler Ajna'nın yeteneklerine sahip olmayacak. Keşif sırasında sadece sıçrama mekaniğini kullanacaklar fakat savaş başladığında saldırı yapabilecekler.
 
Indivisible gerçek zamanlı savaş mekanikleriyle birlikte elle çizimi sanat ve animasyonlar içeren bir aksiyon RPG / Platform oyunu. PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Konsol ve PC için Xbox Game Pass'e dahil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Indivisible Platformlar: PC Geliştirici: Lab Zero Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler