Indivisible'ın Yeni Fragmanında Savaş Sistemi ve Karakterler Gösteriliyor

26.09.2019 16:36 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici Lab Zero Games, Indivisible için yeni bir fragman yayınladı ve bu fragmanda oyunun savaş sistemi ve karakterleri kısaca gösteriliyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Indivisible benzersiz gerçek zamanlı savaş mekanikleriyle birlikte çarpıcı elle çizimi sanat ve animasyon içeren bir aksiyon RPG / Platform oyunudur. Düzinelerce oynanabilir karakter, zengin hikaye anlatımı, öğrenmesi kolay ama ustalaşması zor oynanışıyla ve tartışmasız kalitesiyle bilinen usta marka Lab Zero Games ile kendini bu fantastik dünyaya bırak!

Hikayemiz, isyankar bir çizgiye sahip kızımız Ajna'nın etrafında dönüyor. Babası tarafından kırsal bir kasabanın eteklerinde yetişmiş, vatanı saldırıya uğradığında hayatı kaosa sürüklenmiş ve bu saldırı sonrasında gizemli bir güç içinde uyanmış.

Oyunun büyük fantezi dünyası, karakterleri ve estetik tasarımı çeşitli kültürlerden ve mitolojilerden esinlenmiş. Ajna arayışı boyunca bir çok "Vücut" ile karşılaşacak: Soğurabileceği ve onunla savaşması için peydah edebileceği insanlar. Soğurabilecek birçok Vücut ve her birinin kendi hikayesi ve kişiliği var. Uzak topraklardan insanları birleştirerek, Ajna kendisini, yaşadığı dünyayı ve en önemlisi onu nasıl kurtaracağını öğrenecek.
 
Indivisible 8 Ekim'de Kuzey Amerika'da, 11 Ekim'de Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Switch versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Indivisible Platformlar: PC Geliştirici: Lab Zero Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 30 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler