Infinity Ward, Infinite Warfare'da II. Dünya Savaşı'nda Yaşanan Hisleri Vermek İstemiş

30.10.2016 00:26 Gazali Çetinkaya

 
   Bu yılki Call of Duty oyunu Infinity Ward tarafından geliştiriliyor ve Infinity Ward bizleri bu yıl uzaya götürmeyi planlıyor. Ancak bu demek değil ki İkinci Dünya Savaşı esnasında yaşanan duyguları bu oyunda alamayacağız.
 
   Infinity Ward'un konsept tasarımcısı Thomas Szakolczay, GameSpot'a yaptığı açıklamasında Infinite Warfare'da İkinci Dünya Savaşı'nda yaşanan hisslerin verilmek istendiğini belirtti. 
 
   Thomas Szakolczay açıklamasında şu sözleri sarf etti.
 
"Biz bilim kurgunun oyunda odak noktası olmasını istemedik. Biz bir savaş olduğu hissini vermek ve II. Dünya Savaşı'ndaki; aynı karakter gelişimini, aynı silah arkadaşlığı gelişimini ve yaşanan aynı vahşeti hissettirmek istedik, fakat uzay teması ekleyerek." 
 

 
   Call of Duty: Infinite Warfare ise 4 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü de Legacy Edition ve Deluxe Edition adı altında Infinite Warfare ile birlikte oyunculara sunulacak. 
 
  Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü ise çıkışında 10 multiplayer harita içerecek daha sonra ise 6 harita daha eklenip toplamda 16'ya ulaşacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 28 Sn önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler