Injustice: Gods Among Us'ın Demosu Geliyor

Süper kahramanlar karşı karşıya gelecek
28.03.2013 17:27 Alkan Adakaner


      Mortal Kombat'ı yeniden oyun dünyasına çok başarılı bir şekilde kazandıran NetherRealm Studios'un yeni dövüş oyunu Injustice: Gods Among Us'ın demosunun yayınlanma tarihi açıklandı. Demo önümüzdeki hafta yayınlanacak.
 
    Açıklamalara göre oyunun Playstation 3 ve Xbox 360 demosu 2 Nisan tarihinde yayınlanacak. Demonun Nintendo Wii U sürümü ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Oyunun tam sürümü ise 19 Nisan'da piyasaya çıkıyor. 
 
     Mortal Kombat'ın müthiş başarısı ve kalitesinden sonra Injustice: Gods Among Us'ı bekleyen dövüş oyunu severlerin sayısı da bir hayli arttı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Injustice: Gods Among Us Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler