Insomniac: 60 FPS Zorunlu Değil

Her oyunuyla bizleri memnun eden bir yapım
30.10.2009 14:04 Alkan Adakaner

Mike Acton; 60 fps ile ilgili şu açıklamada bulundu:
 
"Framerate önemli, fakat o kadar da zorunlu değil. Grafik ve framerate arasında seçim yapmak zorunda kaldığımızda grafik ön plana çıkacaktır"
 
Acton; Insomniac'ın bu kararını  6 Kasımda piyasaya çıkan oyunlarını örnek göstererek şu sözlerle de pekiştirdi "Ratchet and Clank: A Crack in Time muhtemelen 60 fps'lik son oyunumuz oldu"
 
Bundan sonra Insomniac'ın daha güzel grafiklerle karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz.
 
 
 Not: FPS = Frames Per Second = Bir görselde (video, film veya oyun) 1 saniyede kaç karenin olduğunu gösteren kavram. Bir görselin akıcılığının bozulmaması için 30 fps standart sayılıyor.
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank: A Crack in Time Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler