Insomniac Ekibinden Sızıntılarla İlgili Resmi Açıklama Geldi

23.12.2023 14:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın zamanda Sony kanadında bulunan büyük oyun geliştiricisi Insomniac Games devasa bir hacker saldırısına uğradı. Bu saldırı sonucu 1.8 terabaytlık bir veri açığa çıktı ve 2030 yılına kadar tüm projeler sızdırıldı. Projeler dışında aynı zamanda çalışanların kişisel verileri de internete yayıldı. Bu yaşananlar sonrası geliştirici ekipten resmi bir açıklama geldi.
 
Geliştirici ekipten uzun bir resmi açıklama yayınlandı 
 
 
 
Twitter üzerinde yayınlanan bir gönderiye göre geliştirici ekip, uzunca bir metni içeren görsel paylaştı. Görsel içerisinde genel olarak şu ifadeler yer alıyor: "Stüdyomuza yapılan hacker saldırısı konusunda oldukça üzgünüz. Bu sızıntı içerisinde özellikle Wolverine projesi bir hayli ön plana çıkıyor. Bu projenin erken geliştirme sürümü ve oynanabilir bir yapısı da aynı şekilde internete sızıyor. Hangi verilerin çalındığını şu an için doğrulamaya çalışıyoruz. Ne olursa olsun ilerlemeye devam edecek ve projeleri sizlere sunmaya özen göstereceğiz. Desteğiniz için minnettarız."
 
Diğer taraftan, dün yaptığımız bir haberle beraber Wolverine'in oynanabilir sürümünü indirenler telif hakkı uyarısı ile karşılaşıyor. Ekipler bu sürümü bilgisayarında tutan kişilere silme uyarısında bulunuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 3 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 5 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 6 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler