Insomniac, Overstrike'ı Duyurdu + İlk Video

Oyunda oldukça ilginç karakterlerle karşılaşacağız
07.06.2011 00:14 Alkan Adakaner


     Insomniac ve Electronic Arts, iki firmanın işbirliği sonucunda geliştirilen ilk projelerini duyurdular. Overstrike, Insomniac'ın Sony'den bağımsız olarak geliştirdiği ilk proje olma özelliğini taşıyor.
 
     Playstatio 3 ve Xbox 360 için duyurulan Overstrike bir bilim-kurgu oyunu ve 4 kişilik co-op moduyla dikkat çekiyor. Eski bir paralı asker, bir hırsız, bir bilim adamı ve bir dedektif gibi farklı yeteneklere sahip karakterleri yönettiğimiz oyunda yüksek teknoloji ürünü silah ve cihazlara sahip olacağız.
 
     Insomniac'ın diğer projelerine pek benzemeyen Overstrike'ın oynanış videoları yayınlandıkça oyun hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olacağımıza eminim. İlk video ve ekran görüntüleri aşağıda.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fuse Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler