Insomniac: Wii U Daha Çok Bu Nesle Ait

11.05.2013 08:34 Alkan Adakaner


     Ratchet and Clank, Resistance ve Spyro gibi seriler üzerinde çalışan son olarak da FUSE adlı TPS oyunuyla karşımıza çıkan Insomniac Games'in patronu Ted Price, Nintendo'nun yeni konsolu Wii U hakkında bazı açıklamalarda bulundu.
 
     Wii U'nun daha çok bu nesle ait olduğunu söyleyen Price, şu an için bu konsola oyun geliştirmediklerini belirtti.  Playstation 4 konusunda ise heyecanlı olduğunu söyleyen Price, Sony'nin bağımsız yapımcıların önündeki engelleri kaldırması nedeniyle çok mutlu olduğunu söylüyor.
 
    Nintendo Wii U'nun durumu şu an için oyun ve satış bakımından çok iyi görünmüyor, ama benzer durumlar Wii, DS ve 3DS'te de olmuştu. Nintendo bu konsollara özel duyurular yaparak bunun üstesinden gelmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler