Insurgency: Sandstorm Bu Hafta Steam'de Oynaması Ücretsiz

11.12.2019 18:23 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici New World Interactive, Insurgency: Sandstorm'un bu hafta boyunca Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanabileceğini duyurdu.

Bugünden itibaren başlayıp 17 Aralık'a kadar oynayabilirsiniz. Satın almayı düşünenler için oyun %50 indirimle 42,50 TL'den satılıyor.
 
Ayrıca oyunun versiyon 1.5 güncellemesi yayınlandı ve güncelleme 3 yeni harita, 4 yeni oyun modu, 10 yeni silah, yeni kozmetikler ve daha fazlasını oyuna ekliyor.
 
Insurgency: Sandstorm; takım oyununa dayanan, taktiksel FPS tabanlı bir yakın mesafe çatışması ve görev odaklı çok oyunculu oyun tarzına sahip. Steam sayfasına steampowered.com/app/581320/Insurgency_Sandstorm/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Insurgency Platformlar: PC Geliştirici: New World Interactive Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler