Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu!

20.04.2024 15:46 Hamit Can Sayılgan

 
     Intel, ESL ve VSPO'nun Çin'in Çengdu şehrine düzenlediği Intel Extreme Masters Chengdu 2024, CS2 turnuvasının şampiyonu FaZe Clan oldu. Büyük finalde MOUZ ile karşılaşan FaZe, rakibini 2-0 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu olmayı başardı. FaZe Clan galibiyle birlikte 100.000 Dolar para ödülü ve IEM Cologne 2024 turnuvasına katılmaya hak kazandı. 
 
     Grup aşamasını mağlubiyetsiz olarak tamamlayan MOUZ, Playoff'larda doğrudan yarı finalde yer aldı. FaZe Clan ise B grubunda Astalis'e 2-0 mağlup olmasının ardından alt tura düştü. Alt turda Cloud9 ve FlyQuest karşısında galibiyet elde etmesinin ardından Playoff etabına yükseldi. Yakaladığı galibiyet ivmesini sürdüren FaZe Clan, Team Liquid, Astralis ve son olarak MOUZ karşısında 2-0 skorla arka arkaya 5 karşılaşmayı galibiyetle tamamlayarak şampiyon olmayı başardı.  
   
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler