Intel: "GTA V Uzun Süre Konsola Özel Kalmaz"

09.10.2013 09:23 Alkan Adakaner


     Grand Theft Auto V'in PC sürümünün çıkıp çıkmayacağı hala belirsiz. Rockstar Games oyunun PC sürümünün çıkıp çıkmayacağı ile ilgili herhangi bir açıklama hala yapmadı. Buna karşın Nvidia'dan sonra Intel de bu konuda umutlu. Intel pazarlama müdürü Chris Silva'nın açıklamaları şu şekilde:
 
    "En azından Grand Theft Auto V'in uzun süre konsola özel kalmayacağını düşünüyorum. Buna karşın piyasaya yeni bir ürün çıkaracağınız zaman, iki firma bu üründen büyük para kazanmak istediğinde ortaya böyle bir durum çıkabilir."
 
     Silva; Microsoft ve Sony'nin Grand Theft Auto V'in bu konsollara özel kalması için (PC'ye çıkmaması için demek istiyor sanırım) çok para ödemek zorunda kaldığını belirtiyor. Bakalım bu açıklamalar haklı olarak mı görülecek, yoksa bir kıskançlık sonucu yapıldığı düşüncesine mi varılacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 56 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 51 Dk önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 1 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 1 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler