Inversion, Steam'de Satışta!

27.07.2012 14:08 Levent Polater

 
    Yerçekimini sizin kontrol ettiğiniz bir oynanışa sahip oyuna ne dersiniz? Eğer düşünmesi bile heyecan yaratıyorsa şimdiden Inversion'a yeşil ışık yaktını demektir.
 
     Genç bir polis memurunu kontrol edeceğimiz Inversion'da Russel ile kaybolan kızını ararken, üstün bir teknolojiye sahip bilinmeyen düşmanlara yer çekimi silahımızı kullanarak karşı koymaya çalışıyoruz. Partnerimiz Leo Delgado da bize bu hususta yardımcı oluyor.
 
    Tek kişilik senaryonun yanısıra iddialı multiplayer modlarıyla da dikkat çeken Inversion, 12 kişilik modlar sağlarken 2 kişiye kadar co-op deneyim de vaat ediyor.
 
    Şu an Steam'de satışta olan oyunun ilgili sayfasına dilerseniz buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun fiyatı 39.99 Dolar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Inversion Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler