Inversion'ın Çıkış Videosu Yayımlandı

13.06.2012 16:48 Tunahan Başol


     Yer çekimine meydan okuyan Namco Bandai oyunu Inversion'ın çıkış videosu yayımlandı. Eğer Avrupa için ertelenme haberini okuduysanız bu video nerden çıktı diyebilirsiniz fakat Inversion şu an Kuzey Amerika'da satışta ve bu video da Kuzey Amerika için yayımlanan video.
 
     Videoya gelirsek, bazı ipuçları bizleri bekliyor. Öncelikle arabamızın içinde bulunan mavi lamba ve karakterlerimizin rozetleri, bizlere onların polis olduğunu gösteriyor. Bir kaza ardından ilginç bir şekilde havada asılı kalmaya başlayan eşyalar, aslında oyunumuzun ana dinamiğini, yani yer çekimi etkisini gösteriyor. Karakterlerimizin sırtlarında bulunan robotik eşyalar ile biz de maceraya atılıyoruz.
 
     5 Haziran'da Kuzey Amerika'da çıkan ve Avrupa çıkış tarihi sadece "temmuz ayı içerisinde" olarak belirtilen Inversion'ın çıkış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=5048]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Inversion Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler