Iron Maiden RPG'si Geliyor!

18.01.2016 17:18 Ömür Gencer


       Metal müziğin en başta gelen isimlerinden Iron Maiden, 1999 yılında Ed Hunter adlı albümünü çıkardığında bu albüme eşlik eden ve aynı ismi taşıyan bir oyun da yayınlamıştı. Şimdi grup 17 yılın ardından yeni bir oyunla geri dönüyor.
 
       "Iron Maiden: Legacy of the Beast" adını alacak bu RPG oyunu Iron Maiden mitolojisinde geçen aksiyon dolu, ücretsiz bir mobil oyunu olarak tanımlanıyor. Bu mobil oyun daha önce Warhammer 40,000: Carnage ve YouTube kanalı Smosh'un mobil oyunu Food Battle: The Game'i geliştiren Roadhouse tarafından geliştirilecek.
 
       Roadhouse'ın CEO'su yapım hakkındaki görüşlerini şöyle ifade ediyor: "Ömrüm boyunca bir Iron Maiden hayranı olarak Maiden'ın müziğinin, sözlerinin ve kullandığı karakterlerin derin bir RPG oyununa mükemmel bir temel oluşturacağını düşünmüşümdür. Bu oyunla birlikte Iron Maiden'ı ilk defa dinleyecek oyuncular dahil olmak üzere tüm mobil oyuncularına hitap edecek bir RPG geliştiriyoruz."
 
       Iron Maiden: Legacy of the Beast'te Iron Maiden'ın Eddie'yi yöneteceğiz. Eddie, pek çok farklı formlara ve bu formlarla birlikte farklı yeteneklere sahip olacak. Aynı zamanda Eddie, zamanda da yolculuk yapabilecek. Son olarak oyunun, daha önce hiç yayınlanmamış konser kayıtları dahil, Iron Maiden müziklerini kullanacağını belirtelim. Android ve iOS için çıkacak oyun için verilen çıkış aralığı 2016'nın yaz mevsimi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Iron Maiden: Legacy of the Beast Platformlar: Mobil Geliştirici: Roadhouse Games Dağıtıcısı: 50CC Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler