Iwata: Zombi U Herkesin Ufkunu Açan Bir Oyun

ZombiU korku öğeleriyle türü sevenleri etkiliyor
06.12.2012 20:01 Alkan Adakaner


     Ubisoft'un Nintendo Wii U'ya özel olarak hazırladığı korku oyunu Zombi U ile ilgili açıklamalar yapan Nintendo'nun başkanı Satoru Iwata, bu oyundan övgüyle söz etti. Iwata'ya göre sadece Batı'da değil, Japonya'da da bu oyuna ilgi yoğun.
 
      Zombi U'nun tablet kontrolcü için ufuk açıcı bir oyun olduğunu da vurgulayan Satoru Iwata'ya göre Wii U'nun neden tablet kontrolcüye sahip olduğunu en iyi gösteren oyun Zombi U imiş. Ubisoft'un Wii Remote gibi kontrolcülerde de diğer firmalardan başarılı olduğunu söyleye Iwata, anlaşılan Zombi U'dan bir hayli etkilenmiş.
 
     Bazı Ubisoft oyunları Wii'de oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı. Bu nedenle Ubisoft'un Nintendo'ya olan desteği uzun süre devam edecek gibi görünüyor. Zaten Nintendo da Ubisoft'u kolay kolay bırakmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zombi (Zombi U) Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 4 Dk önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 1 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 2 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 2 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler