JETT: The Far Shore için Ücretsiz Genişleme Geliyor: Given Time

20.01.2023 14:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Superbrothers ve Pine Scented Software ekipleri tarafından oyunculara sunulan bilim kurgu temalı keşif odaklı aksiyon macera oyunu JETT: The Far Shore için yeni bir içerik paketi geliyor. Given Time adlı bu ücretsiz ek paket 31 Ocak'ta Steam üzerinden PC platformu için yayınlanacak.
 
Ek paket JETT: The Far Shore'daki olaylardan sonrasını konu alacak
 
 
 
JETT: The Far Shore için yayınlanacak olan yeni içerik paketi Given Time ana oyunda gerçekleşen olayların sona ermesinden üç yıl sonrasını konu alacak. Biz oyuncular olarak ana karakter karakter Mei olarak ilerleyeceğiz. Bu ek paket ile kendimizi daha boş ve daha sessiz bir mekanda bulacağız. 
 
Ek paket içerisinde yeni ve gizemli olayları araştırmaya koyulacağız. Bu paket içerisinde ekibin belirttiğine göre daha fazla özgürlük ve daha az diyalog bulunacak. Given Time paketinde orijinal oyunda olmayan benzersiz konumlar, gizlenmiş ve çözülmesi gereken ilginç sırlar ve daha fazlası yer alacak. 
 
JETT: The Far Shore şu anda PlayStation Store aracılığıyla PlayStation 5 ve PlayStation 4 için ve Epic Games Store aracılığıyla PC için mevcut. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
JETT: The Far Shore Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Superbrothers ve Pine Scented Dağıtıcısı: Superbrothers ve Pine Scented Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler