Jade Empire Yakın Zamanda Duyurulabilir

Yeni bir Jade Empire heyecan verici olacaktır
25.09.2011 10:22 Alkan Adakaner


     Bioware'in 2005 yılında piyasaya çıkardığı aksiyon-rpg oyunu Jade Empire hala türü seven oyuncuların unutamadığı bir yapım. Bioware ise son dönemlerde Mass Effect ve Dragon Age'e odaklandığından yeni bir Jade Empire duyurusu göremedik. Yine de umudumuzu diri tutabiliriz.
 
    Eurogamer Expo'da konuşan Bioware'in kurucularından Ray Muzyka, ekiplerinin kendi oyunları arasında en sevdiği yapımın Jade Empire olduğunu ve herkesin bu oyunun devamının yapılmasını çok istediğini söyledi. Bu nedenle Jade Empire evrenine ait bir duyuru yakın zamanda yapılabilirmiş.
 
     Oldukça başarılı bir oyun olan Jade Empire'ın yine büyük bir ilgi göreceğine eminiz, yeter ki Bioware yine kaliteli bir iş ortaya çıkarsın.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler