Japon Firma Tarafından Geliştirilen Scalebound Batı'daki Oyunculara Hitap Edebilecek mi?

18.12.2015 17:36 Ömür Gencer


      Xbox One'a özel olarak gelen Scalebound bildiğiniz gibi Japon geliştirici ekip Platinum Games tarafından geliştirilmekte. Yapılan bir röportajda Microsoft'a "İnsanların Japon geliştiricilere alışık olmadığını düşünürsek Scalebound'un dünya çapındaki pazarlaması zorlayıcı olacak mı?" sorusu yöneltildi. Microsoft'un pazarlama müdürü Aaron Greenberg ise soruyu şöyle cevapladı:
 
     "Scalebound bizim için başka bir hediye. Özellikle oyunun yönetmeni Hideki Kamiya'nın yarattığı şeyi ve kemik oyuncu kitlesi tarafından sevilen, yüksek kaliteli inanılmaz eşsiz oyunları yaratma geçmişini düşündüğünüzde... Xbox One'a özel olan yeni bir IP (seri) yaratması bizi gerçekten heyecanlandırıyor."
 
     Oyunun türüne değinen Greenberg, Scalebound'u aksiyon-RPG olarak tanımlıyor ve oyunun Platinum'un eski oyunlarını oynayan oyuncuların yanında yeni oyuncuları da çekeceğini düşünüyor. Dört kişilik co-op desteği sunacak Scalebound, 2016 yılın içinde çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scalebound Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler