Japon Oyuncular Pek Fazla PS4 Oyunu Almıyorlar

26.02.2014 09:13 Alkan Adakaner


     Playstation 4 ana bölgeler arasında en son Japonya'da piyasaya çıkmıştı. Aslında konsolun Japonya piyasasına göre pek fazla oyunu olduğunu da söyleyemeyiz. Şu an Yakuza Ishin dışında Japon oyuncuların çok fazla ilgisini çekecek PS4 oyunu olduğunu da söylemeyeiz. Zaten Yakuza Ishin aynı zamanda PS3 için çıkıyor.
 
     Ülkedeki perakendecilerden bir tanesi Playstation 4 alanların sadece %30'unun aynı zamanda oyun aldığını söylerken, bir tanesi ise %46'sının konsolla birlikte bir de oyun aldığını söylüyor. Japonya'da Playstation 4'ün Knack adlı oyunla birlikte satıldığını belirtelim. Bazı oyuncular bu nedenle fazladan bir oyun almıyor gibi görünüyor.
 
     Oyunculardan bazıları ise Playstation 3'te sahip oldukları oyunları "upgrade" programı ile Playstation 4'e taşıma niyetinde olduklarından oyun almıyorlarmış. Her şeye rağmen PS4'ün şu an için Sony'nin önceki konsollarındaki kadar Japonya'ya hitap eden oyunu olmadığı kesin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 7 Dk önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler