Japonlar Sonunda PS Store'a Kavuşuyor

Bu nesilde online servisler konsollar için çok önemli bir konuma geldi
04.07.2011 11:34 Alkan Adakaner


    Sony'nin Playstation Network'ün hack'lenmesi sonrasında Avrupa ve Amerikalı oyuncular uzun süre bu servisten yararlanamamıştı. Japonlarda ise durum daha kötüydü, çünkü Japon hükümeti servisin güvenilirliği ile ilgili ikna olmadan Playstation Network'ün açıklamasına izin vermeyeceğini açıklamıştı. Geçen ay sonunda bu ülkede Network bölümünü açan Sony şimdi de Store'u açmaya hazırlanıyor.
 
     Playstation Network'ün yaklaşık bir ay önce tamamen Avrupa ve Amerika'da yeniden aktif olmasından sonra Japon oyuncular da servisin "Store" bölümünün açılması için beklemeye başlamıştı. Sonunda Sony, Playstation Store'un bu ülkede 6 Temmuz'dan itibaren yeniden aktif olacağını açıkladı.
 
     Eğer Japonya'ya ait hesabınız varsa Sony'nin bu ülkede Playstation Network kullanıcılarına yönelik sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater İçin Yepyeni Fragman Yayınlandı 26 Eylül Shroud'un Yeni Oyunu Spectre Divide İçin İşler Yolunda Değil 26 Eylül Dynasty Warriors: Origins'ten 23 Dakikalık Oynanış Videosu 26 Eylül Beklenen VR Oyunu Metro Awakening'in Çıkış Tarihi Belli Oldu 26 Eylül Dragon Age: The Veilguard İçin Yeni Fragman Yayınlandı 26 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler