Japonların Xbox 360 Sevmediğini de Kim Söyledi?

04.05.2010 10:50 Alkan Adakaner


     Japonların Xbox 360'a diğer bölgelerdeki oyuncular kadar ilgi göstermediği biliniyor, ama bunun nedeni sanıldığı gibi milliyetçilik asla olmamıştır. Japonların hala kendilerine en yakın bulduğu ülkenin Amerika olması bunun kanıtı. Peki neden Xbox 360 oyunları Japonya'da satmıyor.
 
     Xbox  360'ın oyun kütüphanesine baktığımızda genellikle Batılılara hitap eden oyunların olduğunu görüyoruz. Microsoft her ne kadar Japon pazarında güçlü olabilmek için büyük çaba harcasa da oyun kültürü farkı buna engel oluyor.
 
     Peki bütün Japonlar öyle mi? Xbox 360'ı oldukça beğenen Japonlar da bulunuyor. Hatta bir tanesinin harika bir koleksiyonu var. Bu koleksiyonda Aralık 2005'te Japonya'da satışa çıkan konsolun piyasaya çıkan bütün oyunlarını bu kütüphanede rastlamak mümkün. İşte herkesin benim de evimde olsa diyebileceği bir koleksiyon.
 
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Indiana Jones and the Great Circle'dan Yepyeni Fragman Geldi 09 Haziran YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Şampiyon The MongolZ Oldu! 09 Haziran Gears of War: E-Day, Xbox Series ve PC İçin Duyuruldu 09 Haziran State of Decay 3 İçin Xbox Sunumuna Özel Fragman Yayınlandı 09 Haziran DOOM: The Dark Ages Resmi Olarak Duyuruldu 09 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler