Japonya PSN'de 600'den Fazla Klasik Oyun Var

Eğer Japonca'nıza güveniyorsanız, Japonya PSN'e üye olup bu oyunları indirme şansınız var
23.02.2011 15:54 Alkan Adakaner


      PSN yani Playstation Network'ün oyun kütüphanesinin ne kadar zengin olduğunu tartışmaya gerek yok. PSP ve PS3 sahiplerinin kullandığı bu serviste yepyeni oyunların yanı sıra klasikleri de bulmak mümkün.
 
     Playstation 1 klasiklerini de oynama şansını sunan PSN'de bugüne kadar oynayamadığımız önemli yapımları satın alma imkanımız var. Özellikle Japon oyuncular bu konuda çok şanslı, çünkü Japonya PSN'de 600'den fazla klasik oyun var(mış).
 
     Japonya PSN'in Game Archives bölümünde TurboGrafx-16 ve NeoGeo ROM'ların çoğunlukta olduğu bu bölümde PS1 oyunları da önemli bir yer tutuyor. Özellikle Square Enix'in RPG'leri Japonya'da büyük ilgi görüyor.

      Amerika ve Avrupa PSN mağazaları da oldukça fazla sayıda klasiğe sahip, ama Japonya kadar olmadığı da bir gerçek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler