Jared Leto'nun Başrolündeki "Morbius" Filminden Görsel Sızdırıldı

12.01.2020 17:25 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yıl duyurulan Morbius filminden bir görsel paylaşıldı. Jared Leto'nun başrolünde olduğu filmde, Jared Leto'nun Morbius halini görüyoruz.
 
Morbius karakterini eğer hatırlamıyorsanız, 2000'lerin başında FoxKids kanalında yayınlanan, Spider-Man animasyonunda bulunan yaşayan vampir olarak adlandırılan karakter Morbius. Yukarıdaki görsele bakarak hatırlayabilirsiniz.
 
Sızdırılan görselin yorumunu sizlere bırakıyoruz. Sony'nin yapımcılığını yaptığı film, Sony'nin kurduğu Spider-Man Sinematik Evreni'ne ait bir film. Bu evrene dahil olan filmler arasında şu an için sadece Venom filmleri ve geçtiğimiz aylarda duyurulan Madame Web bulunuyor. Madame Web de yine FoxKids'teki animasyonda bulunuyordu.
 
Morbius filminin 31 Temmuz 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 27 Eylül Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Eylül Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 27 Eylül Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 27 Eylül Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 27 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler