Jason Bourne'un Yapımcısı, Serinin 6. Filmini Yapmayı Umuyor

26.05.2020 13:28 Özgür Eroğlu

 
 
Normalde üçleme bir kitap serisi olan Bourne serisinin ilk filmi 2002 yılında The Bourne Identity ismi ile yayınlanmıştı. Devamında ise 4 film daha çıkartarak beş filmden oluşan bir film serisi yaratmışlardı.
 
Şimdi ise filmin yapımcısı Frank Marshall, serinin altıncı filmini yapmayı umduğunu açıkladı. Serinin altıncı film ile dönüş yapmasını isteyen Frank Marshall, daha önce serideki üç filmi yöneten Paul Greengrass'ın da dönmesini istiyor. 
 
Serinin son filmi 2016 yılında yayınlandı. 5 filmden oluşan serinin tek filminde Jeremy Renner başroldeydi, geri kalan filmlerde Matt Damon başroldeydi. Eğer altıncı film için ekip toplanabilirse yakın zamanda görüşmelere başlanacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler