Jet Set Radio Hayranların İsteğine Göre Gelebilir

01.07.2010 12:30 Alkan Adakaner


 
    Sega'nın Dreamcast'te hazine değerinde oyunları olması ve bu oyunların bazılarının Xbox Live ve PSN'de satışa çıkacak olması firmanın hayranlarını heyecanlandırıyor.
 
    Sonic Adventure ve Crazy Taxi'nin XBL ve PSN'ye geleceğinin açıklanmasından sonra Sega 18 ila 24 arasındaki Dreamcast oyununun gelecek yaza kadar piyasaya çıkaracağını söylemişti. Şimdi sıra Jet Set Radio'ya (diğer adıyla Jet Grind Radio) geldi.

     Dreamcast oyunlarının uyarlanmasından sorumlu kişi Yosuke Okunari, Jet Set Radio'nun indirilebilir olarak satılması için hayranlardan talep beklediklerini söyledi. Bir bakıma ağlamayan bebeye meme vermezler demek istiyor.

    Virtual-On Force'un Xbox 360 için geliştirilmesinde hayranların baskısının olduğunu söyleyen Okunari aynısını Jet Set Radio'da da istiyor.
 
     Bizce Sega her türlü Jet Set Radio'yu Xbox Live ve PSN'ye getirecek, ama sadece naz yapıyor. Onlar da böylesine mükemmel bir oyunun büyük ilgi göreceğinin farkında.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler