Jet Set Radio Xbox Live'a Gelebilir

26.04.2010 08:00 Alkan Adakaner


 
     Son dönemlerde Dreamcast'in ünlü oyunlarının Xbox Live'a geleceği söylentileri sıklık kazanmaya başladı. Sega ise hala bu konuda genel bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.
 
     Bir süre önce Quake Live Arcade, Crazy Taxi ve Sonic Adventure gibi bazı ünlü oyunların Xbox Live'a geleceği haberini ve bu oyunların ekran görüntülerini sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise Dreamcast'in en iyi oyunlarından Jet Set Radio'nun Xbox Live yolunda olduğu söyleniyor.
 
     Xbox360 Leaker adlı bir birisinin yayınladığı görüntüde Fransızca Xbox Live Marketplace ekranında Jet Set Radio (bir diğer adıyla Jet Grind Radio) demo olarak bulunuyor. Haberler doğruysa oyun ek içeriği ile birlikte gelecektir.
 
     Bir zamanlar günlerce zevkle oynadığım bu oyunun Xbox Live'a gelecek olmasının benim gibi bir çok Dreamcast hayranını mutlu edeceğine eminim. Şimdilik Sega'nın söylentileri onaylamasını beklemekten başka çaremiz yok.
 
kaynak 
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 4 Dk önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 24 Dk önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 1 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 6 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler