Jimmy Fallon'un Donkey Kong Performansı

27.06.2010 01:10 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz hafta gerçekleşen E3 2010 fuarından sonra oyun sektörü için ünlü olan isimleri programına konuk eden Jimmy Fallon'un yeni konuğu Reggie Fils-Aime oldu.
 
     NBC'de yayınlanan şovunda geçtiğimiz hafta Criterion Games'ten Need for Speed : Hot Pursuit sunumu için Jesse Abney ve Killzone 3 sunumu için Guerilla Games başkanı Hermen Hulst'u konuk eden Fallon, bu seferde Nintendo Amerika başkanı Reggie'yi konuk etmiş.
 
     Donkey Kong Country Returns'un co-op modu için ilginç bir deneyim sunan ikilinin bu performansı gerçekten görülmeye değer. Reggie'nin oyun için "Sırtıma çık" dediğinde Fallon'un bunu gerçekte denemesi gerçekten ilginçti. Donkey Kong oynayışı sırasında Nintendo 3DS'inde bahsi geçiyor ve Fallon Reggie'nin ağzından o merakla beklenen kelimeleri alıyor ; Nintendo 3DS önümüzdeki yıl çıkacak.
 
     Programın sonraki kısmında cebinden birde 3DS çıkaran Reggie, bunu Fallon'a verdiğinde Fallon'un tepkisi ise gene oldukça iyiydi. "Nintendo yapar" sloganınada yer verilen bu kısımda Fallon'un "Bende kalabilir mi?" sorusu ise tabi ki olumsuz karşılandı. Donkey Kong'tan oynanış kısımları da içeren bu ilginç videoyu oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=1389]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Donkey Kong Country Returns Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Retro Studios Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler