Jimmy Fallon'un Kinect Performansı

05.11.2010 18:42 Ersin Kılıç


     NBC'nin ünlü isimlerinden Jimmy Fallon'u daha önceki videolarından hatırlarsınız. Daha önce programına Killzone 3 ve Donkey Kong: Country Returns'u konuk eden Jimmy Fallon'un bu seferki konuğu ise Microsoft'un harekete duyarlı sistemi Kinect olmuş.
 
     Programda Microsoft'tan Kuno Tsunoda'yı da konuk eden Fallon, canlı olarak Kinect Sports'ta plaj voleybolu ve Dance Central oyunlarını deniyor. Videoda her iki oyununda işleyişi hakkında kısa bir bilgiye de yer verilmiş. Diğer videolarda olduğu gibi oldukça heyecanlı bir görünüm sergileyen Fallon'un özellikle voleybol performansı etkileyici. Bu ilginç ve komik videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler