JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R için Yeni Bir Fragman Yayınlandı

16.08.2022 18:32 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici CyberConnect2, JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R için oyunun oynanış sistemlerini tanıtan yeni bir fragman yayınladı.
 
JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R, 1 Eylül'de Japonya'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacak. Bunun yanı sıra dünya genelinde Steam üzerinden PC için ve yine dünya genelinde 2 Eylül'de konsollar için piyasaya sürülecek.
 
Karizmatik kahramanlara, çarpıcı bir sanat stiline ve unutulmaz sözlere sahip JoJo's Bizarre Adventure'ın yeni oyunu geliyor!

JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R, klasik JoJo sanat stilinin tüm güzelliğini yakalayarak oluşturduğu güçlü görselliğiyle sanki Hirohiko Araki'nin mangası gerçeğe dönüşmüş gibi hissettiriyor.
 
Fragman Videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
JoJo's Bizarre Adventure Diamond Records Reversal Platformlar: Mobil Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler