John Carmack, Yapay Zeka Üzerinde Çalışmak İçin Oculus'tan Ayrıldı

14.11.2019 20:22 Özgür Eroğlu

 
Efsanevi oyun geliştiricisi ve id Software'in kurucularından olan John Carmack, bir süredir Oculus'ta CTO görevinde çalışıyordu ancak mevcut konumundan istifa etti. Bundan sonra sadece danışman rolünde destekleyeceğini açıkladı. 
 
John Carmack'ın üzerinde çalışacağı yeni projesi ise Artificial intelligence, yani Yapay Zeka. John Carmack, "Bazen merak ederim, çözümün gerçekten görünmediği bir problemle, nasıl başa çıkacağımı. Çok yaşlanmadan denemem gerektiğine karar verdim.” dedi.
 
John Carmack'ın geliştirdiği oyunlardan birkaçı ise şunlar: Wolfenstein 3D, Doom, Quake ve Rage. John Carmack oyun dünyası için gerçekten önemli bir yere sahip ve ilerideki projelerinde ne yapacağını gerçekten merak ediyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Endüstrisi Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Geliştirici Dağıtıcısı: Yayıncı Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ocak 1999
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler