John David Washington, Marvel'ın Reed Richards Karakterini Oynamak İstiyor

29.09.2020 11:30 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi X-Men ve Fantastic Four'un film hakları Disney'e geçti. Filmlerin yeniden çekileceği belli oldu ve bu da karakterler için yeniden oyuncu seçileceği anlamına geliyor.
 
Bazı oyuncular da bu yeni roller için istekli olduğunu dile getiriyor. Geçtiğimiz ay yayınlanan Tenet'in başrolü John David Washington, daha önce Marvel veya DC evreninde yer almak istediğini dile getirmişti. Şimdi de spesifik olarak Fantastic Four ekibinin üyesi olan Reed Richards karakterini oynamak istediğini söyledi.
 
Kendisi bu rol için seçilir mi bilmiyoruz, ancak karakteri layığıyla çok rahat bir şekilde oynayabileceğini biliyoruz. kendisi oldukça başarılı bir oyuncu. Ancak hayranların bu rol için en çok istediği isim John Krasinski.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 3 Dk önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler