Johnny Cage, Mortal Kombat X'da Oynanabilir Olacak

06.03.2015 14:24 Ömür Gencer


       Mortal Kombat serisinin yeni oyunu Mortal Kombat X için yeni dövüşçüler duyuruldu. Geliştirici ekip NetherRealm Studios'tan Adam Urbano verdiği bir röportajda Johnny Cage ve Kenshi'nin oynanabilir olarak Mortal Kombat X'da yer alacağını duyurdu.
 
      Urbano röportajında şu sözlere yer verdi: "Johhny Cage olarak oynayabileceksiniz ama ayrıca Sonya ve Johnny'nin kızı olan Cassie Cage'i de size sunuyoruz. Bunun yanında Kenshi ve bir kaç kişiyi daha görme şansınız olacak."
 
      Mortal Kombat X'in 14 Nisan'da  PlayStation 3, PlayStation 4, PC, Xbox 360 ve Xbox One için çıkış yapacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat X Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler