Journey'in Kapalı Betası Haftaya Başlıyor

24.06.2011 03:28 Levent Polater

 
    thatgamecompany'nin bir kaç gösterimle herkesin beğenisini kazandırdığı Journey için önümüzdeki hafta kapalı betanın başlayacağı belirtildi.
 
     Yapımcı firmanın Twitter aracılığıyla onayladığı betanın çok sınırlı sayıda oyuncuyu dahil edeceği söylenirken daha fazla bilgi almak isteyenler Facebook sayfasına veya Playstation Blog'a yönlendiriliyor.
 
   Joystiq'ten alınan bir diğer rapora göre bazı oyuncular kapalı betaya girmeyi başarmış bile. Bu sene içinde yalnızca Playstation 3 platformuna göz kırpan Journey, dijital olarak satılacak. Multiplayer sandbox-macera/keşif türünde olan oyun için bir fikir elde etmek istiyorsanız buradan oynanış videosuna bakmanız yeterli.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: thatgamecompany Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 21 Dk önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler