Journey'nin İlk Adının "Utopia" Olduğu Açıklandı

08.02.2013 11:14 Alkan Adakaner

 
 
      Journey ile oldukça büyük başarılar yakalayan ve özgün bir oyunla karşımıza çıkan thatgamecompay'den oyunun gelişim süreciyle ilgili önemli açıklamalar geldi. Bu açıklamalara göre oyunun adı ilk aşamada "Utopia" imiş.
 
    İlk olarak 2006 yılında geliştirilmesine başlanan Utopia'da 4 kişilik co-op desteği olması planlanıyormuş. Buna rağmen online oyuncuların saçma sapan işler yaptığını (diğer oyuncuların oyununu bozma) belirten thatgamecompany kurucularından Jenova Chen, bu fikirden daha sonra vazgeçtiklerini belirtiyor.
 
      Daha sonra oyuncu sayısını ikiye indirdiklerini, her oyuncunun oyunun dünyasında sadece bir şeye odaklanmasına çalıştıklarını söyleyen Chen, projenin daha sonra Journey adını aldığını ve günümüzdeki duruma geldiğini belirtiyor. Yukarıda Utopia'ya ait bir görseli bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: thatgamecompany Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tchia Switch Konsoluna Geliyor 30 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler