Jump Force Hikaye Modu Fragmanı

19.12.2018 18:11 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Spike Chunsoft, Jump Force'un hikaye modu için bir buçuk dakika civarında bir fragman yayınladı.
 
Hikaye modunda, birbirinden ünlü Manga karakterleri onlar için yepyeni bir savaş alanına, yani bizim dünyamıza ayak basıyor. En tehlikeli tehdide karşı güçlerini birleştiren Jump Force, insan ırkının kaderini belirleyecek ve oyuncular da kendi avatarını yaratarak bu savaşa katılacak.
 
Fragman ayrıca iki dünyanın gizemli birleşmesiyle bir ilgisi olduğundan şüphelenilen güçlü bir cihaz olan Onyx Book'a ilk bakış atmamızı sağlıyor. Ek olarak, fragman yeni doğrulanan oynanabilir karakterler Boa Hancock, Trunks, Renji Abarai ve Asta'yı da içeriyor.
 
Jump Force 14 Şubat 2019'da Japonya'da PlayStation 4 ve Xbox One için; 15 Şubat 2019'da Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jump Force Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Spike Chunsoft Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler