Jump Force Ichigo Kurosaki Ekran Görüntüleri

23.07.2018 12:22 Gazali Çetinkaya

Bandai Namco, dövüş oyunu Jump Force'da oynanabilir karakter olarak yer alacak Ichigo Kurosaki için beş adet yeni ekran görüntüsü yayınladı.
 
 
 
 
 
 
Jump Force 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 

Dövüş İçin Güçlerinizi Birleştirin
 
İlk kez birbirinden ünlü Manga karakterleri onlar için yepyeni bir savaş alanına, yani bizim dünyamıza ayak basıyor. En tehlikeli tehdide karşı güçlerini birleştiren Jump Force, insan ırkının kaderini belirleyecek.
 
Eşsiz bir oyun evreni - Jump Dünyasıyla Gerçek Dünyayı birleştiren eşsiz bir oyun evreni
 
Dövüş İçin Güçlerinizi Birleştirin - Jump Force; Dragon Ball, One Piece, Naruto ve daha pek çok Mangadan en güçlü kahramanların oluşturduğu bir birliktir.
 
Gerçekçi grafikler - Gerçekçi grafikler, Manga karakterlerini daha önce eşi görülmemiş bir şekilde hayata getiriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jump Force Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Spike Chunsoft Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler