Jurassic Park, Bu Yıl Avrupa'da Xbox 360 İçin Yok

1993 yılında çıkış yapan filmin efektleri bugün dahi etkileyiciliğini koruyor.
30.10.2011 12:31 Talha Aynacı

 
    Amerikalı yapımcı Telltale Games, önümüzdeki ayın ortalarında çıkışını gerçekleştireceği Jurassic Park: The Game oyununu bekleyen Avrupalı Xbox 360 kullanıcıları için önemli bir duyuru gerçekleştirdi.
 
   Tellltale Games sözcüsü, Avrupa'da 15 kasım tarihinde PC, Mac ve PSN platformları için çıkış yapacak olan oyunun, dağıtımcı sıkıntısı sebebiyle Xbox 360 için bu yıl içerisinde gelmesinin hayli zor olduğunu belirtti:
 
"Avrupa bizim için zor bir nokta. Oyunu PSN Avrupa'ya, Kuzey Amerika ile aynı tarihte çıkarmak için büyük çaba sarfediyoruz. Bunun için gerekli açıklamayı yakında gerçekleştireceğiz. Xbox 360 konusuna gelirsek, bizim Avrupa'da dağıtımcılık görevimiz veya bir ofisimiz yok. Oyunun Avrupa'da boy gösterebilmesi için dağıtımcı bir patnere ihtiyacımız var. İyi haberse, yakında bununla ilgili bir duyuru yapacak olmamız. Ancak bu duyuru gerçekleşene kadar, Avrupa'da oyunun Xbox 360 sürümünü göremeyeceksiniz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jurassic Park: The Game Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 16 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler