Jurassic Park: The Game Ertelendi

Tekrar dinazor çağına geri dönüş yapma vakti
27.04.2011 01:45 Levent Polater

 
    Telltale Games'in Jurassic Park oyununun Nisan ayında çıkması gerekiyordu, ancak Nisan ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde şirket, şüphelendiğimiz açıklamayı yaparak oyunu erteledi.
 
    Jurassic Park: The Game için oyunu ön alım yapanlara e-mail yaparak durumu izah eden firma, artık oyunun yeni çıkış tarihini, Sonbahar olarak belirledi. 

    Telltale CEO'su Dan Connors'ın yolladığı e-postada oyunun üzerinde daha fazla zaman harcanarak, daha iyi bir oyun ortaya çıkarılmak istendiği belirtilmiş. Oyunu ön alım yapanlara, paralarının %100 olarak geri ödeneceği ve istedikleri bir Telltale oyununu bedavaya alabilecekleri de söylenmiş.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jurassic Park: The Game Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Büyük Final Belli Oldu! 08 Haziran Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı 08 Haziran Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 08 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 08 Haziran Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 08 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler