Jurassic Park: The Game'in Çıkış Tarihi Açıklandı

T-Rex'e dikkat etmek gerek
23.08.2011 06:49 Alkan Adakaner


     Bölümler halinde yayınladığı macera oyunları ile tanıdığımız Telltale Games uzun bir süredir üzerinde çalıştığı Jurassic Park: The Game'i 15 Kasım'da piyasaya çıkaracağını açıkladı.
 
     Tabi oyunun tamamı 15 Kasım'da raflardaki yerini almayacak, bu tarihte ilk bölüm yayınlanacak ve daha sonra muhtemelen her ay yeni bir bölüm karşımıza çıkacak. Firma bu sistemi daha önceki oyunlarında da kullanımıştı.
 
     Jurassic Park: The Game firmanın diğer oyunlarının aksine korku öğeleri içereceği gibi Heavy Rain gibi ünlü oyunlardan da esinlenmiş. Eğlenceli bir yapım bizi bekliyor gibi görünüyor.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jurassic Park: The Game Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler